Toegevoegd
Afrekenen » Verder winkelen

R&G Racing

R&G Racing ontwerpt en produceert een groeiende range van motorfiets accessoires. Naast een volledig programma protectie-middelen zoals crash protectors en Chain Guards levert R&G ook de bekende ‘Tail Tidy' kentekenplaathouders.

Wie de grenzen van zijn motor opzoekt, loopt ook het risico dat hij ze vindt en ze overschrijdt. En daarbij ontdekt hij vaak dat een onschuldig schuivertje veel schade op kan leveren. Met de juiste protectoren kan dat echter vaak beperkt of zelfs voorkomen worden.
Uniek is dat de protectoren van R&G Racing Products specifiek voor elke motor worden ontworpen, zodat ze ook daadwerkelijk de optimale protectie bieden. Inmiddels heeft R&G voor bijna elke motor een passende range protectoren. Niet alleen voor Supersports, maar ook voor ‘gewone' straatmotoren en All-Roads.
Het assortiment bestaat uit o.a: Protectie voor de voorvork, achterbrug, stuurhelften, stuuraanslag, uitlaat, radiator, tandwiel en second skin bescherm folies.

Daarnaast heeft R&G ook een breed assortiment accessoires en toebehoren, waaronder de Tail Tidy nummerplaathouders, mini richtingaanwijzers en meer. Kijk voor een volledig overzicht ook op www.rg-racing.com

pic_z20_1