Toegevoegd
Afrekenen » Verder winkelen
Vanaf 14 juli 2018 zet Moto5 de verkoop via de webshop stop.
Dank aan de vele klanten voor het jarenlange vertrouwen.

Onze winkel zal nog geopend blijven t.e.m. vrijdag 20 juli 2018 en dit tot 18h.
Kom nog genieten van de laatste koopjes van -50% t.e.m -70% !!!

Voor verdere vragen mail naar info@moto5.be

P.S.: Openstaande bestellingen zullen nog op een correcte manier afgehandeld worden.

R&G Racing

R&G Racing ontwerpt en produceert een groeiende range van motorfiets accessoires. Naast een volledig programma protectie-middelen zoals crash protectors en Chain Guards levert R&G ook de bekende ‘Tail Tidy' kentekenplaathouders.

Wie de grenzen van zijn motor opzoekt, loopt ook het risico dat hij ze vindt en ze overschrijdt. En daarbij ontdekt hij vaak dat een onschuldig schuivertje veel schade op kan leveren. Met de juiste protectoren kan dat echter vaak beperkt of zelfs voorkomen worden.
Uniek is dat de protectoren van R&G Racing Products specifiek voor elke motor worden ontworpen, zodat ze ook daadwerkelijk de optimale protectie bieden. Inmiddels heeft R&G voor bijna elke motor een passende range protectoren. Niet alleen voor Supersports, maar ook voor ‘gewone' straatmotoren en All-Roads.
Het assortiment bestaat uit o.a: Protectie voor de voorvork, achterbrug, stuurhelften, stuuraanslag, uitlaat, radiator, tandwiel en second skin bescherm folies.

Daarnaast heeft R&G ook een breed assortiment accessoires en toebehoren, waaronder de Tail Tidy nummerplaathouders, mini richtingaanwijzers en meer. Kijk voor een volledig overzicht ook op www.rg-racing.com

pic_z20_1