Toegevoegd
Afrekenen » Verder winkelen
Webshop » Rem- en koppelingspompen » Brembo RCS 19 HPK master cylinder rempomp - Nieuwe maatstaf voor straat en circuit!

Brembo RCS 19 HPK master cylinder rempomp - Nieuwe maatstaf voor straat en circuit!

Share
Brembo RCS 19 HPK master cylinder rempomp - Nieuwe maatstaf voor straat en circuit!

Omschrijving

De Brembo RCS 19 HPK radiale rempomp maakt het voor sportieve rijders mogelijk de remprestaties naar een hoger niveau te tillen. Dit vertaalt zich in een duidelijker drukpunt, een betere doseerbaarheid en een hogere remkracht dan conventionele rempompen.
Wat de Brembo RCS19 helemaal bijzonder maakt is het Brembo Ratio Click System (RCS). Dit maakt het mogelijk om het scharnierpunt (dat de overbrengingsverhouding tussen handkracht en rempomp bepaalt) te verstellen. Hierdoor kan de (circuit) rijder in een handomdraai kiezen voor meer agressieve remkracht of voor een karakter met een betere doseerbaarheid.
De traploos instelbare opklapbare remhendel is opgebouwd uit twee delen, die bij een crash ten opzichte van elkaar kunnen scharnieren om te voorkomen dat het hendel afbreekt. De bijgevoegde remlichtschakelaar, micro switch maakt de radiale rempomp geschikt voor gebruik op de openbare weg.

Voordelen Brembo RCS 19 Radiale hoofdremcilinder:
+ Ideaal voor circuitrijders.
+ Geschikt voor straatgebruik door bijgevoegde remlichtschakelaar.
+ Bijzonder fraaie vormgeving en afwerking.
+ Duidelijker drukpunt.
+ Betere doseerbaarheid.
+ Grotere remkracht.
+ Individuele afstelling op rijstijl of rijomstandigheden.
+ Afstelling in 19x18 race en 19x20 straat.

Leverbaar in 15mm, 17mm, 19mm en 19 - 25,4mm. De 15mm is geschikt voor Supermotard/moto, de 17mm voor Supersport 600's, de 19mm voor Superbikes +1000cc en de 19 - 25,4mm voor o.a. Harley Davidson met een 1 inch dik stuur.

Diameter zuiger:


Promotie!€ 279,95€ 299,95(Incl. BTW, excl. transportkosten)

Stel een vraag over dit product

Naam: *
Voornaam: *
E-mail: *
Tel.: *
Vraag: *
(* is een verplicht veld)
Verzend