Toegevoegd
Afrekenen » Verder winkelen
Vanaf 14 juli 2018 zet Moto5 de verkoop via de webshop stop.
Dank aan de vele klanten voor het jarenlange vertrouwen.

Onze winkel zal nog geopend blijven t.e.m. vrijdag 20 juli 2018 en dit tot 18h.
Kom nog genieten van de laatste koopjes van -50% t.e.m -70% !!!

Voor verdere vragen mail naar info@moto5.be

P.S.: Openstaande bestellingen zullen nog op een correcte manier afgehandeld worden.
Webshop » Helmen » Schuberth helmen » Systeemhelm » Schuberth systeemhelm C3 Pro Lady paars-wit - Duitse kwaliteit en geweldige service met de gratis Schuberth verzekering!

Schuberth systeemhelm C3 Pro Lady paars-wit - Duitse kwaliteit en geweldige service met de gratis Schuberth verzekering!

Share
Schuberth systeemhelm C3 Pro Lady paars-wit - Duitse kwaliteit en geweldige service met de gratis Schuberth verzekering!

Omschrijving

Ondanks het feit dat een nauw aansluitende pasvorm essentieel is voor een optimale veiligheid zijn vrouwen vaak genoodzaakt een te grote helm aan te schaffen. Schuberth ontwikkelde daarom de C3 Pro woman met een specifieke pasvorm en maatvoering die perfect aansluit op de gezichtscontouren van vrouwen. Voortaan kunnen vrouwen dus ook op de motor genieten van een stille premium systeemhelm die perfect past. Zelfs het materiaal van de binnenvoering is uniek, de extra zacht uitgevoerde stof is voorzien van een coating waardoor make-up resten eenvoudig kunnen worden verwijderd.

Eigenschappen

Helmschaal: Speciale fiberglas versterkte Duroplast Matrix.Gewicht: 1570 gram inclusief ingebouwd zonnevizier, akoestiek kraag en antennes.Vizier: 2 mm policarbonaat vizier met optische klasse 1. Volledig condensvrij dankzij officieel Pinlock vizier. Snel verwisselbaar door middel van het Quick-Release-Systeem.Zonnevizier: Geïntegreerd zonevizier gemaakt van policarbonaat, anti-kras, 80% getint.Ventilatie: Twee grotere luchtinlaten op het voorhoofd, 1 kinventilatie, verstelbaar, geoptimaliseerde luchtuitlaten dankzij de nieuwe mesh panelen in de nekkraag.Binnenvoering: Verwijderbare en wasbare binnenvoering en wangkussens met COOLMAXSluiting: Micro-Lock snelsluiting, aanpasbaar aan beide zijdes van de kinband.Keurmerk: ECE 22-05.

Kies uw maat:


Promotie!€ 494,95€ 549,95(Incl. BTW)

Stel een vraag over dit product

Naam: *
Voornaam: *
E-mail: *
Tel.: *
Vraag: *
(* is een verplicht veld)
Verzend