Toegevoegd
Afrekenen » Verder winkelen
Webshop » Helmen » Shark helmen » Systeemhelm » Shark helm Evo-One Priya Mat - Zwart Groen Antraciet

Shark helm Evo-One Priya Mat - Zwart Groen Antraciet

Share
Shark helm Evo-One Priya Mat - Zwart Groen Antraciet

Omschrijving

Shark weet met de Evo-One de lat in helmen-land nog hoger te leggen. In eerste instantie lijkt de Evo-One veel op de Shark Evoline Series 3 maar vergis je niet, de Evo-One is een compleet nieuwe helm. De hoogwaardige helmschaal van de Evo-One is stukken kleiner en lichter dan die van de Evoline en past zelfs in de buitenschaal van de Evoline.

Het kinstuk van de Evo-One kan gemakkelijk en in één beweging naar achteren worden geschoven waardoor deze naadloos op de helm aansluit. Binnen enkele seconden transformeert deze helm van Systeemhelm naar een Jethelm en viceversa terwijl de helm optimaal gestroomlijnd blijft. Dankzij de dubbele homologatie is de helm zowel in gesloten als ook in geopende stand ECE-22.05 goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg.

Het vizier van de Evo-One is behandeld met een anti-kras coating en is tevens voorbereid voor een Pinlock MaxVision lens. Deze Pinlock lens wordt standaard meegeleverd en zorgt ervoor dat het vizier zelfs met kou en regen niet meer zal beslaan.
Het vizier beschikt daarnaast over twee innovatieve systemen, namelijk het "Autoseal" en "Auto-up" systeem. Waar het Auto-up systeem ervoor zorgt dat het kinstuk altijd geopend en gesloten kan worden ongeacht de stand van het vizier, zorgt het Autoseal systeem voor een perfecte sluiting van het vizier waardoor je aanzienlijk minder last hebt van windruis en tocht.

De Shark Evo-One is voorbereid op het Sharktooth communicatiesysteem. Dankzij deze voorbereiding kan het communicatiesysteem worden geïntegreerd en sluit deze naadloos aan op de helm.

Eigenschappen

Materiaal buitenschaal: Injected Thermo PlasticTwee maten buitenschaalCompact en aerodynamisch vormgegeven2-in-1 helm (Systeemhelm en Jethelm)Dubbele homologatie (goedgekeurd in open én gesloten stand)Autoseal systeem voor vizierAuto-up systeem voor vizier (vizier past zich automatisch aan zodra het kinstuk wordt geopend/gesloten)Anti-kras en Pinlock voorbereid vizierPinlock gratis meegeleverdIntern anti-kras zonnevizier (23% groter dan het zonnevizier van de Evoline)Hypoallergene binnenvoeringUitneembare en wasbare Coolmax binnenvoeringEasyfit systeem (bijzonder geschikt voor brildragers)Uitgebreid ventilatiesysteemMicrometic kinbandsluitingSharktooth voorbereid5 jaar garantieECE-22.05 goedgekeurdGewicht +/- 1650 gramVerkrijgbaar in de maten XS t/m XL

Kies uw maat:


Promotie!€ 386,95€ 429,95(Incl. BTW, excl. transportkosten)

Stel een vraag over dit product

Naam: *
Voornaam: *
E-mail: *
Tel.: *
Vraag: *
(* is een verplicht veld)
Verzend